Uutislistaukseen

Heli Orre poseeraa Uusi Alku -tapahtuman t-paidassa ja pitelee tapahtuman esitettä kädessään. Kuvateksti: Uuteen Alkuun odotetaan satoja kävijöitä lähiseudulta ja ympäri Suomen. Nuorisotyönohjaaja Heli Orre on minifestarin uusi moottori. Tapahtuman löytää tänä vuonna somessa tunnuksella #rohkeus.

Hauskaa luvassa – Uusi Alku tehdään yhdessä

14.12.2019 12.00

Uusi Alku on maankuulu kristillinen festari Lempäälässä. Viime vuonna juhlittiin tapahtuman 40-vuotista taivalta. Tänä vuonna uutta se, että tapahtumaa alkaa luotsata nuorisotyönohjaaja Heli Orre.

Ennen häntä ohjaksissa oli pitkään Jussi Salo, joka on luonut festarin nykyisen mainion muodon – tapahtuma tehdään yhdessä nuorten kanssa. Mitä Hakkarissa tapahtuu 4. tammikuuta? Heli Orre vastaa.

Mikä on Uusi Alku?

Uusi alku on kristillinen minifestari, jossa on musiikkia ja muuta tekemistä. Tapahtuma on suunnattu nuorille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita. Erityistä on se, että kaikki pääsevät tekemään festaria ja esiintymään itse avoimelle Open Stage –lavalle.

Missä ja milloin se tapahtuu?

Uusi Alku pidetään Hakkarin liikuntahallissa 4.1.2020 kello 12-22.

Keitä on tänä vuonna esiintymässä?

Hienoja suomalaisia ja ulkomaisia kristillisiä artisteja, kuten: kls, Park7, brittilaulaja Lily Jo ja monia muita.

Mitä on luvassa musiikin lisäksi?

Eri aiheisia kanavia, joista nuoret voivat valita: on lähetyskanava, puhekanava, korttitemppukanava, taidekanava, liikunta-aiheinen kanava sekä avoin Open Stage -lava. Open Stagella saa kuka tahansa esiintyä yksin tai kaverin kanssa ja laulaa, tanssia, esittää runoja tai vaikka temppuilla. Uutta Open Stage-lavalla on seurakuntien välinen sketsiskaba. Keskellä päivää saadaan viettää yhteinen messu.

Miksi festareille kannattaa tulla?

Uusi Alku on mukava sosiaalinen tapahtuma, jossa kuulee hyvää sanomaa hyvän musiikin ja muun tekemisen kautta. Festareilla voi laittaa lahjansa likoon ja pitää hauskaa yhdessä kavereiden kanssa.

Heli Orre, tuotko Uuteen Alkuun jotain uutta?

Tapahtumaa on tehty 40 vuotta suurella sydämellä ja yhdessä nuorten kanssa. Se on tapahtuman yksi perusjalka ja se pysyy. Samoin pysyy se, että tapahtuma haluaa tuoda uskon kautta toivoa ja iloa jokaisen elämään. Viestistä emme tingi. Hyvä perusta tekee sen, että mitään suurta tarvitse lähteä muuttamaan, mutta jotain pieniä uusia juttuja saattaa jatkossakin tulla.

Uusi Alku tehdään yhdessä. Kaikenikäisille vapaaehtoiseille löytyy tekemistä roudauksesta rukouspalveluun. Kysy lisää: Heli Orre, p. 050 544 3352, heli.orre@evl.fi

Uusi Alku verkossa: uusialku.fi, Facebook: uusialku, Instagram: uusialkulempaala #rohkeus

 

Teksti: Joona Kauppila
Kuva: Sonja Meskanen