Uutislistaukseen

Sukuselvitykset perunkirjoitusta varten saa nyt yhdellä tilauksella

Monissa tapauksissa on mahdollista tilata valtakunnallinen sukuselvitys, joka kattaa vainajan tiedot 15 ikävuodesta alkaen. Vainajan koko muuttohistoria näkyy yhdellä todistuksella.

Lempäälän seurakunta kuuluu Tampereen aluekeskusrekisteriin, jossa laaditaan tällainen valtakunnallinen sukuselvitys Suomen kaikkien ev.-lut. seurakuntien osalta silloin, kun vainaja on ollut kuollessaan Lempäälän seurakunnan tai muun Tampereen aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsen.

Samoin näin toimitaan niissä tapauksissa, joissa vainaja on ennen siirtymistään muuhun rekisteriin viimeksi kuulunut jäsenenä seurakuntaan, joka on mukana Tampereen aluekeskusrekisterissä.

Muissa tapauksissa sukuselvitys on aikaisemmin käytössä ollutta tapaa noudattaen pyydettävä erikseen jokaisen seurakunnan osalta, joihin vainaja on eläessään kuulunut 15 ikävuodesta alkaen.

Sukuselvitys ja muu virkatodistus suositellaan tilaamaan valtakunnallisen tilauspalvelun kautta osoitteessa tilaavirkatodistus.fi. 

Palvelu on yksityishenkilöille. Tunnistautumiseen tarvitaan pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Palvelua voivat käyttää täysi-ikäiset, joilla on kotikunta Suomessa, ja sitä voi käyttää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. 

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse numerosta 03  2190 700 (arkisin klo 9–15) tai sähköpostitse osoitteella keskusrekisteri.tampere@evl.fi 

Lisätiedot: 
Tampereen aluekeskusrekisteri
p. 03  2190 700 (arkisin klo 9–15)
keskusrekisteri.tampere@evl.fi 

Katso lisää linkin takaa: 
Tampereen aluekeskusrekisteri - Tampereen seurakuntayhtymä (tampereenseurakunnat.fi)

15.3.2021 18.58