Nimet hautakivissä -kierros sankarihautausmaalla

Nimet hautakivissä -kierros sankarihautausmaalla

Muu tila

Kierros on kunnianosoitus lempääläläisille sankarivainajille. Kierroksia on kaksi: 19.5. ja 4.6. kello 18-20.
Hannu Tapola esittelee Lempäälän sankarihautausmaalla noin 30 lempääläläistä, vuosina 1939-1945 kuollutta sankarivainajaa heidän elämäntarinoidensa kautta.

Tapahtuman toteuttavat Lempäälän Sotaveteraanit ry ja Lempäälän Reserviupseerikerho ry.
Sankarihautausmaa sijaitsee Lempäälän kirkkohautausmaalla, osoite on Kirkkopolku 1.

Pyhän Birgitan kirkko

Messu

Kesämökkiläisten kirkkoon kutsutaan erityisesti kesäasukkaita, mutta kaikki ovat tervetulleita valoisaan kesäkirkkoon.
Messun jälkeen on kirkkokahvit seurakuntatalossa. Pienessä juhlahetkessä Juhani Laurila soittaa suomalaisia pianosävellyksiä ja kirjailija
Kirsti Kuronen lukee kesäpakinansa. Lämpimästi tervetuloa!

Muu tila

Lähetyskirppis Toivontori avoinna

Laitetaan hyvä kiertämään... täällä on senteillekin käyttöä.

Vanha pappila

Naisten kesäsauna pappilassa

Naisten kesäsauna lämpiää Vanhan pappilan tunnelmallisessa rantasaunassa joka tiistai kello 18 alkaen. Löylyaikaa on kello yhdeksään asti.