Onnellisuuden lähteet -ilta

Onnellisuuden lähteet -ilta Pyhän Birgitan kirkko

Mitkä ovat elämän onnellisuuden todelliset lähteet? Elämän sävyt -kirkkoiltojen sarjan puhujavieraana on psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen. Vapaa pääsy.

Mitkä ovat elämän onnellisuuden todelliset lähteet? Voiko köyhä tai paljon kärsinyt ihminen olla onnellinen? Voiko onnellisuuteen itse vaikuttaa? Elämän sävyt -kirkkoiltojen sarjan puhujavieraana on psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen.
Lempääläläinen Markku Ojanen on tutkinut onnellisuutta ja kirjoittanut aiheesta useita teoksia. Vapaa pääsy. Luennon jälkeen keskustelua voi jatkaa iltapalan äärellä (2 €) Lempoisten seurakuntatalossa. Sarjan järjestää seurakunnan diakoniatyö.

Ideakappeli

Ideakappelin jouluhartaus

Jouluinen hartaushetki Ideakappelissa. Piparkakkukirkon avajaiset.

Kuljun vanha seurakuntatalo - Sali ja kahvio

Naisten avoin raamattupiiri

Naisten avoin raamattupiiri. Parittomien viikkojen perjantaina klo 18.30 Toisella Kodilla (Kuljun vanha seurakuntatalo).

Kahvila Olkkari - Olkkari

Olkkarin vohvelikahvila

Olkkarin vohvelikahvilassa voi tehdä pienellä hyvää