Onnellisuuden lähteet -ilta

Onnellisuuden lähteet -ilta Pyhän Birgitan kirkko

Mitkä ovat elämän onnellisuuden todelliset lähteet? Elämän sävyt -kirkkoiltojen sarjan puhujavieraana on psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen. Vapaa pääsy.

Mitkä ovat elämän onnellisuuden todelliset lähteet? Voiko köyhä tai paljon kärsinyt ihminen olla onnellinen? Voiko onnellisuuteen itse vaikuttaa? Elämän sävyt -kirkkoiltojen sarjan puhujavieraana on psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen.
Lempääläläinen Markku Ojanen on tutkinut onnellisuutta ja kirjoittanut aiheesta useita teoksia. Vapaa pääsy. Luennon jälkeen keskustelua voi jatkaa iltapalan äärellä (2 €) Lempoisten seurakuntatalossa. Sarjan järjestää seurakunnan diakoniatyö.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakan starttiryhmä

Avoin ryhmä ihan jokaiselle. Jos joku seuraavista kysymyksistä pyörii mielessäsi: Mikä Majakka oikein on? Keitä täällä on? Onko tämä minun paikkani? Voiko täällä tutustua paremmin toisiin? Mitkä ovat Majakan arvot? Tai oikeastaan kysymyksesi voi olla mikä tahansa ja olet tervetullut mukaan.
Maanantaisin klo 18-20 Majakan takkahuoneessa 28.8. / 11.9. / 9.10. / 23.10. Lisätietoja Saartilan Katrilta, 040 729 50 86.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoushetki kirkossa