Onnellisuuden lähteet -ilta

Onnellisuuden lähteet -ilta Pyhän Birgitan kirkko

Mitkä ovat elämän onnellisuuden todelliset lähteet? Elämän sävyt -kirkkoiltojen sarjan puhujavieraana on psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen. Vapaa pääsy.

Mitkä ovat elämän onnellisuuden todelliset lähteet? Voiko köyhä tai paljon kärsinyt ihminen olla onnellinen? Voiko onnellisuuteen itse vaikuttaa? Elämän sävyt -kirkkoiltojen sarjan puhujavieraana on psykologian emeritusprofessori Markku Ojanen.
Lempääläläinen Markku Ojanen on tutkinut onnellisuutta ja kirjoittanut aiheesta useita teoksia. Vapaa pääsy. Luennon jälkeen keskustelua voi jatkaa iltapalan äärellä (2 €) Lempoisten seurakuntatalossa. Sarjan järjestää seurakunnan diakoniatyö.

ke 11.12.2019 klo 13.00 - to 23.1.2020 klo 23.59

Kamalat äidit -vertaistukiryhmään ilmoittautuminen

Vertaistukiryhmä murrosikäisten äideille aloittaa tammikuussa kahvila Olkkarissa. Ilmoittaudu mukaan.

Kuljun seurakuntatalo Majakka

Majakkamessu

Pyhän aiheena: Jeesus on...

Ensio Partanen. Musiikista vastaa Heini ja Pekka Mäenpää.

Pyhän Birgitan kirkko

Aamurukoukset kirkossa