48 tunnin rukous Olkkarissa

48 tunnin rukous Olkkarissa

Kahvila Olkkari - Olkkari

Meillä on rukouksia kuuleva Jumala.

Rukoilemme Lempäälän, Suomen ja kaikkien ajankohtaisten asioiden puolesta. Voit jättää oman rukousaiheesi Kahvila Olkkarin rukouslaatikkoon. Rukousaiheet käsitellään luottamuksellisesti ja jokaisen rukouspyynnön puolesta rukoillaan.

48 tunnin rukous alkaa pe 25.10. klo 18 Olkkarissa ja päättyy su 27.10. klo 16 Kuljun Majakassa alkavaan Majakkamessuun. Olkkari on avoinna keskustelua ja rukousta varten la 26.10. klo 10-16.

lähetyssihteeri, tiedottaja

Lähetystyö, Kahvila Olkkari, Toivontori. Viestinnässä päivä viikossa (ma).

Kirkon ja seurakunnan tärkein tehtävä on ihmisten saattaminen Jeesuksen luo, rinnalla kulkeminen ja palveleminen eri tilanteissa. Lähetystyö on kirkon ydintehtävä, jotta kaikki saisivat kuulla Jeesuksesta omalla kielellään edes kerran elämässään.

Arkisiin töihini kuuluvat Olkkari-kahvilan ja lähetyskirppis Toivontorin erilaiset tehtävät. Tärkeitä ovat myös lähetystapahtumien järjestäminen, kouluvierailut ja monimuotoinen rukoustoiminta. Kesällä olen rippileireillä, välillä kirjoittelen juttuja Kirkonporttiin.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja vapaaehtoisten kanssa toimiminen. Lempäälässä on aivan upeita vapaaehtoisia. Iloitsen ja kiitän Taivaan Isää heistä. Eräs työn tähtihetkistä on rukoilla toisten kanssa –Jumalan vastaukset yllättävät aina.

Työn vastapainoksi teen vapaaehtoistyötä viime kesänä Myanmariin perustetun lastenkodin hyväksi. Sen elämää on ilo seurata.

Vanha pappila

Mattilan diakoniapiiri