Hyvää uutisvuotta!

Seurakunnan ajankohtaiset asiat, uutiset ja tiedotteet löytyvät tästä. Klikkaa otsikkoa ja pääset viimeisimpien tapahtumien jäljille.
Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä ja tiivistää seurakunnan kausitapahtumat elokuussa, adventin alla, tammikuussa ja pääsiäisenä.

Kirkkoneuvosto kokoontuu 15.1.

8.1.2019 15.33

Uusi 27-jäseninen kirkkovaltuusto valittiin marraskuussa seurakuntavaaleilla. Sen toimikausi on seuraavat neljä vuotta 2019-2022.

Neuvosto käsittelee kokouksessaan myös Ehtookodon alueen vuokrasopimuksia sekä päättää nuorisotyön ja rippikoulujen kausityöntekijät. Esityslistalla on lisäksi päätös valtuuston joulukuun (20.12.) kokouksen päätösten laillisuudesta ja täytäntöönpanokelpoisuudesta.

Kirkkoneuvosto vastaa seurakunnan yleisestä hallinnosta. Katso neuvoston esityslistat ja myöhemmin pöytäkirjat tämän linkin takaa.