Hyvää uutisvuotta!

Seurakunnan ajankohtaiset asiat, uutiset ja tiedotteet löytyvät tästä. Klikkaa otsikkoa ja pääset viimeisimpien tapahtumien jäljille.
Seurakuntalehti Kirkonportti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien liitteenä ja tiivistää seurakunnan kausitapahtumat elokuussa, adventin alla, tammikuussa ja pääsiäisenä.

Päivystävällä papilla uusi puhelinnumero

8.4.2019 12.23

papit 1 rajattu.jpg Papit yhteiskuvassa vuonna 2017.

Päivystävä pappi on tavoitettavissa arkisin joka päivä maanantaista perjantaisin kello 9-15 numerossa 040 8049 130.

Puhelimessa sovitaan tarkempi tapaamisaika- ja paikka. Tapaaminen järjestyy tarvittaessa pikaisesti. Keskustelukumppanina vuorottelevat seurakunnan omat papit, joilla on vaitiolovelvollisuus.

Keskustelulle ei tarvitse olla mitään erikoista syytä - riittää, että henkilö tarvitsee kuuntelevan korvan. Tapaaminen voi olla kertaluonteinen, mutta halutessaan keskusteluajan voi sopia vaikka aina kuukauden välein.

Luonteeltaan keskustelut papin kanssa ovat sielunhoitoa, johon he ovat saaneet koulutuksen. Sielunhoito tarkoittaa läsnäoloa, keskustelua ja rukousta.

Toiminnan taustalla on ajatus ja Raamatun sana siitä, että pitää kantaa toinen toistemme taakkoja ja olla toista ihmistä varten.

Marita Miettinen